Partijtje glaswerk

Een opmerkelijk bericht met de vraag of we interesse in ramen voor de 1200 hebben bereikte ons een aantal weken geleden. In verband met de sluiting van Tilburg stond er het een en ander klaar om afgevoerd te worden en daarbij was ook een krat met glaswerk. Dat bleken ramen voor de loc serie 1200 te zijn. De SMMR benaderde ons via e-mail en melde ons dat het ging om 6 voorramen, 15! schuiframen, 3 zijramen en 2 noodramen. Natuurlijk zeg je daar geen nee tegen dus was het logische gevolg dat het partijtje opgehaald zou worden. Vandaag was het zover, de SMMR was in Tilburg aanwezig in verband met werkzaamheden ter voorbereiding van het verslepen van de DE3 naar het Spoorwegmuseum. Na het inladen van de partij glas was er voldoende tijd om de 2225 en DE3 eens rustig van buiten en binnen te bekijken en weer eens bij te praten. In ieder geval willen wij de oplettende SMMR mannen hartelijk bedanken voor de vondst, de tip en de hulp.