Categorie archief: Geen categorie

Klok-shop in Zutphen

Komend weekend is het weer tijd voor de Modelspoorbeurs in Zutphen.

Op dit evenement, wat plaatsvind in het weekend van 19 en 20 maart 2016, zal ook onze promotie- en verkoopkraam aanwezig zijn.

Dit weekend hebben we als actie dat bij aankoop van een handdoek, gastendoekje (t.w.v. € 8,50/€ 4,75) of slab (t.w.v. € 4,50) met vooraf geborduurde trein, gratis ter plaatse een naam naar keuze erbij wordt geborduurd.

Klaar terwijl u naar de (model)treinen kijkt!
Uiteraard geldt op = op!
Meer info over dit evenement kunt u vinden op: www.modelspoorbeurszutphen.com

Graag tot ziens in Zutphen!

Adres : de “Hanzehal” Fanny Blankers-Koenweg 2, Zutphen (de locatie ligt op 7 minuten loop-afstand van het NS-station van Zutphen). Als u met de trein aankomt op het station van Zutphen neemt u de hoofduitgang via de stationshal, als u buiten staat gaat u links af langs het ING gebouw, vandaar uit staan borden Hanzehal/modelspoorevenement. Tip!!!!!!!!! Op 20 maart 2016 kunt u met het boekenweekgeschenk gratis met de trein naar Zutphen reizen. (Bij het beursgebouw zijn ook gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers en deelnemers.) tijd : 10.00 tot 16.00 uur (de locatie is vanaf 09.00 uur open zodat bezoekers voor aanvang van de beurs al plaats kunnen nemen in het restaurant). entree : € 6,00 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar (dus tot en met 11 jaar) onder begeleiding gratis toegang.

Rail 2000

raaalAfgelopen 6,7 en 8 maart waren we met de KLOK-shop te gast op Rail 2009 in het Euroexpo centre te Houten. Sinds kort zijn we in het bezit van een rolbanner en die hebben we dan ook prominent in de stand opgehangen. Klik op de foto om de banner en de rest van de KLOK-shop te bekijken.